Tuesday, March 16, 2021

Jokainen laulaa äänellään toiset kuin varis toiset satakieli. Suomalaisina laulamme kotimaamme onpi Suomi, samoin somalit voivat mennä laulamaan kotimaahansa Somalimaita on koko Itä-Afrikka täynnä? Oikeus ja kohtuus ja loppu suomalaisten kusettamiselle turvapaikkasirkuksella? Seppo Lehto Tampereen kaupunginvaltuustoon 2021 tuellanne?

Jokainen laulaa äänellään toiset kuin varis toiset satakieli. Suomalaisina laulamme kotimaamme onpi Suomi, samoin somalit voivat mennä laulamaan kotimaahansa Somalimaita on koko Itä-Afrikka täynnä?

Oikeus ja kohtuus ja loppu suomalaisten kusettamiselle turvapaikkasirkuksella?

Herran siunausta äänestäjilleni kuntavaaleissa Tampereella Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere 2021 vapaussoturi@gmail.com yhteydenotot Seppo Lehto Tampereen kaupunginvaltuustoon 2021 tuellanne?

Tulkaa twitteriin jollette näihin blogeihin ujoudessanne kykene kommentoimaan?

Kuntavaaliehdokas Tampere #SeppoLehto:
Mikäli kaipaamme #monikulttuurisuutta, niin ottakaamme #hakaristit eri muodoissaan katukuvaamme, seinä maalauksiin, #Nysse-bussien koristeisiin ja #katukiveyksiimme: https://isanmaan-etu-ei-maahanmuutolle.blogspot.com
----------------------
Eri kulttuurien hakaristejä ohessa arkeemme Suomessakin ;)---------------

Isänmaallinen vaihtoehto Isänmaan asialla Seppo Lehto: Suomi suomalaisille ja somalit Somaliaan?


Kansakunnallinen viesti: Isänmaallinen valkoinen vaihtoehto Isänmaan asialla Suomi suomalaisille ja somalit Somaliaan? Amen. Somalien perusteettomia turvapaikkahakemuksia on purettu muuallakin. 

Mitään perusteita ei ole somalien pakolaisstatukselle ei ole ja väärinperustein myönnettyjen pakolaisstatusten oheiskusetukset ns "perheenyhdistämiset" ovat ko taustaa varten samoin purkukelpoisia. 

Pakkoruotsi ja muutkin kielivalinnat vapaaehtosiksi Aluepalautukset vireille yhteistyössä Saksan, Puolan, Baltian maiden ja osana muuta EU:n itälaajentumista. 

Tampereen tunnetuin kuntavaaliehdokas 2021 Seppo Lehto äärimmäisenä oikealla aina ehdottoman oikeassa 


-----
Seppo Lehto oli vähällä laittaa 1991 yhdistyksensä nimeksi IKL, teki siitä Suur-Suomi ry:n myöhemmin oli IKL:n perustajien joukossa ja 100:n ensimmäisen joukossa jotka siitä muistomitalin saivat lipunvihkimisen yhteydessä.
Seppo Lehto oli IKL:n ehdokkaana 2007 eduskuntavaaleissa Olli Heikkilän kanssa Tampereelta.
--------------------