Wednesday, August 10, 2022

Kansakunnallinen viesti: Isänmaallinen valkoinen vaihtoehto Isänmaan asialla Suomi suomalaisille ja somalit Somaliaan? Amen. Somalien perusteettomia turvapaikkahakemuksia on purettu muuallakin. Mitään perusteita ei ole somalien pakolaisstatukselle Suomessa, saati muuallakaan EU:ssa

Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa 2023 Lehto Seppo Tampereen Kalevan maauimalassa 10.8.2022 suosittelen uintia aina mieluummin kuin paheita https://Seppo-Lehto-eduskuntaan.blogspot.com

Kansakunnallinen viesti: Isänmaallinen valkoinen vaihtoehto Isänmaan asialla Suomi suomalaisille ja somalit Somaliaan? Amen. Somalien perusteettomia turvapaikkahakemuksia on purettu muuallakin. Mitään perusteita ei ole somalien pakolaisstatukselle Suomessa, saati muuallakaan EU:ssa.

Pakkoruotsi ja muutkin kielivalinnat vapaaehtoisiksi seuraavalla eduskuntakaudella.

Aluepalautukset vireille yhteistyössä Saksan, Puolan, Baltian maiden mm Ukrainan, Georgian osalta osana muuta EU:n itälaajentumista, sekä Japanin ja Korean kanssa. Ryssä on ryöstänyt lukuisilta Aasian mailtakin alueita.

https://Seppo-Lehto-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com

Tampereen tunnetuin eduskuntavaaliehdokas 2023 + kuntavaaliehdokas 2025 Seppo Lehto äärimmäisenä oikealla

Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa 2023 Lehto Seppo Kalevan maauimalassa 10.8.2022 suosittelen uintia aina kun mahdollista. Uiminen avaa paikkoja ja aatoksia jaloja ;)

 
Pirkanmaan #sinimustin eduskuntavaaliehdokas. Seppo Lehto oli jo 2007 IKL:n eduskuntavaaliehdokkaana Tampere Pirkanmaalla. Jos yhteislista kasaan niin kenties nyt jälleen https://Sinimusta-Viheroikeisto.blogspot.com ???

-------------------------------

https://isanmaallinen-ikl.blogspot.com/

---------------------------